Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нина Николина с концерт-спектакъл в Бургас на 11 май
Автор: Екип Burgas24.bg 11:06 / 03.05.2022Коментари ()453
©
“JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “ е новата концертна програма на Нина Николина, която стартира от месец май в Бургас, София, Пловдив и Варна. В този концерт-спектакъл се срещат традиция и съвременност, музикално  съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

В репертоара са включени новите песни от предстоящия втори концертен албум на изпълнителката “JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “, най-популярните, както и неиздавани до момента български народни песни , които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. В нов аранжимент ще чуете хит синглите на изпълнителката "Ти“, "Тебе да вземем“ и "Сън“.

На сцената с Нина Николина са: Калин Вельов  барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Мирослав Турийски клавишни, Таня Първанова вокал.

Митове, легенди и традиции, освен "разказани“ в песен, ще чуете и с текст, в кратка форма, разказани в спектакъла от Нина Николина. На 13 май Нина Николина ще пее в "The Steps“ в столицата. 

Концертна програма:

11 май - Бургас

13 май - София

14 май - Пловдив

18 май - Варна


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Nina-Nikolina-s-koncert-spektakul-v-Burgas-na-11-mai-1259948
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.