Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бандит от кв. "Дружба" реши, че ще му се получи номера, но този път не позна
Автор: Екип Burgas24.bg 13:36 / 04.06.2022Коментари ()1961
© Фейсбук
Голяма беда застигна крадец от столичния квартал "Дружба“, който се опита да проникне в апартамент на жена от квартала. Премеждието му е било заснето от съсед и публикувано в социалните мрежи.

Крадецът се казва Мартин и очевидно не за първи път обира апартаменти. Тук, обаче, ударил на камък, защото внук на нападнатата жена и негов приятел са били в апартамента и явно са му дали урок. След това е дошла и полицията.

Това става ясно от публикация на Митко Илиев във Фейсбук, който е син на жената, живееща във въпросния апартамент, пише "Блиц".

Ето какво разказва Илиев (публикуваме текста с незначителна редакторска намеса):

"Здравейте на всички дружбенци! Е те този убавец Мартин, предполагам, че повечето хора от "Дружба" го познават - днес се опита да влезе в апартамента на майка ми през козирката, но за щастие планът му се обърка. След като го вижда добър мой комшия той започва да го снима, макар и малко късно, но Мартин го забелязва и почва да се крие, както се вижда на клипа .

Но!!! Нали момчето е късметлия, след около 3 минути просто попадна на лошо място и време, запозна се с племенника ми и един приятел. Познайте какво се случи! А и още нещо - за 100% щастие и полицията дойде. Май не ви се получи.

Моля споделете, за да го видят повече хора.“



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Bandit-ot-kv-Druzhba-reshi-che-shte-mu-se-poluchi-nomera-no-tozi-put-ne-pozna-1278802
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.