Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Струнният оркестър на юристите ще подари концерт на публиката в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:17 / 16.06.2022Коментари ()560
©
Концертът на Струнния оркестър на Съюза на юристите в България ще зарадва бургазлии на 18 юни, събота, от 18.00 часа, в зала "Георги Баев" на КЦ "Морско казино". Той се организира с подкрепата на Община Бургас. Входът е свободен. Събитието ще даде възможност на жителите и гостите на града да се насладят на класически произведения, композирани от Джузепе Верди, Джоакино Росини, Йохан Щраус, Франц Шуберт, Астор Пиацола, адвокат Владо Любенов и др.

В концерта ще вземе специално участие солистката на Бургаската опера Мария Цветкова – Маджарова. В програмата ще се изявят още Диман Панчев (бас), Ариел – Ноа Натан (11-годишна) от Арт Център "Точно време“ – Бургас, с ръководител Женя Лалчева.

Солистите на оркестъра са Галя Атанасова (сопран), съдия Иван Коев, адвокат Велислав Велев и нотариус Антоний Гетов (саксофон). Оркестърът на юристите е носител на "Златна лира" през 2000 година и Кристално огърлие 2020 година.

Диригент е Веселин Байчев, концертмайстор – Лъчезара Димитрова – Насрула.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Strunniyat-orkestur-na-yuristite-shte-podari-koncert-na-publikata-v-Burgas-1287265
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.