Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Главният редактор на новините за конкурса за шеф на БНТ: Илюминация на егото!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:23 / 02.07.2022Коментари ()1575
©
Главният редактор на новините на Националната телевизия и водещ на "По света и у нас" Даниел Чипев с коментар за конкурса за избор на генерален директор на БНТ:

Тази седмица слушах изслушвания и ми стана ясно, че конкурсът за генерален директор на БНТ не е конкурс за БНТ, а възможност за: отново да изгрееш на небосклона, да опиташ публичен реванш, прекрасна възможност да напомниш академичните си познания, да осветлиш факти от жълтите медии с критиката, че не са тиражирани по обществената медия, да искаш, но да не можеш, да искаш, но да не знаеш... Въобще илюминация на егото!


В това шоу на егоцентризма обаче нямаше нужда да се изливат неоснователни обиди към хората, които правят Телевизията, които са направили Телевизията, които ще я правят и всичко това се е случвало през всички години без значение коя личност е генерален директор.

БНТ не се прави от генерален директор (той може да помага или да пречи), а от колегите и нека всеки кандидат за този пост знае, че ако иска да управлява ще работи с тях. Затова не е хубаво да започва с лошо. Успех! Има втори шанс!


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Glavniyat-redaktor-na-novinite-za-konkursa-za-shef-na-BNT-Ilyuminaciya-na-egoto-1298743
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.