Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Близо 140 полицаи от вътрешността на страната помагат на колегите си в Бургаско
Автор: Екип Burgas24.bg 14:17 / 04.07.2022Коментари ()5634
© Burgas24.bg
"Сега сме в летен сезон, имаме 138 командировани служители от вътрешността на страната. Включително и в общините Поморие и Царево, където нямаше финансиране от страна на общините. Имаме командировани служители от Чехия в РУ в Приморско, един в Несебър и двама служители от Румъния отново в Несебър".  Това съобщи днес ст. комисар Калоян Калоянов по време на официална церемония по повод на отбелязването на 143 години от създаването на Министерство на вътрешните работи и професионалния празник на служителите от МВР – 5-и юли, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Натовареността на Областната дирекция на МВР започна още от началото на месец март във връзка с украинските бежанци, които пристигнаха на наша територия. Колегите, участващи в този процес по придобиване по временна закрила, по настаняване, по предотвратяване и разкриване на престъпления, се справиха блестящо", добави Калоянов.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Blizo-140-policai-ot-vutreshnostta-na-stranata-pomagat-na-kolegite-si-v-Burgasko-1299694
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.