Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на родопското село: Ходят голи, но не всички. Кротки са. То и на морето има голи
Автор: Екип Burgas24.bg 17:29 / 06.08.2022Коментари ()1103
Plovdiv24.bg се свърза с Велин Палигоров, кмет на родопското село Осиково. Поводът е материала ни от по-рано днес, озаглавен "Пловдивчанин: Стотици голи хора, наркотици и оргии на поляна в Родопите, страшно е!".

Ето какво ни каза той:

"Това е фестивал на Rainbow. Няма нищо незаконно. Ако има такова нещо, се подават сигнали в полицията. Вчера идваха тук полицаи, пожарникари и инструктираха хората. Аз също съм ги инструктирал. Отпадъците си ги събират сами, никой не нарушава обществения ред.

Има един господин с каравана и бунгало там и са го оградили. Младежите са предупредени да не влизат вътре, защото е частна собственост, човекът има камери, но постоянно идват нови и някои не знаят. Навсякъде има табели, че там не трябва да се влиза.

Много са възпитани, от цял свят има хора, всичко си купуват с пари, тихи и кротки хора. Те са на палатки в гората. Все едно аз да отида на море и да питам кмета на Равда дали ще ме пусне на плаж. Това е държавна собственост и всеки е свободен.

В техния лагер алкохол няма никъде, за наркотици не знам. Ходят голи, но не всички, а само определени хора. Те и на морето ходят голи, цели плажове има. Никой в селото не се е оплакал досега. Който нарушава закона, да бъде глобен. Досега щях да им направя 20 акта, ако хвърляха безразборно отпадъци".




Още по темата: общо новини по темата: 3
21.08.2022 »
09.08.2022 »
07.08.2022 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Kmetut-na-rodopskoto-selo-Hodyat-goli-no-ne-vsichki-Krotki-sa-To-i-na-moreto-ima-goli-1321136
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.