Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вандали посегнаха и на обновения подлез до бившата Военна болница
Автор: Екип Burgas24.bg 13:49 / 25.01.2010Коментари ()2155
© Burgas24.bg
Само два месеца след като бе изцяло обновен от Община Бургас и отново пуснат в експлоатация, подлезът на бул. „Стефан Стамболов" /до бившата Военна болница/ е бил превърнат в обект на поредния вандалски акт в града.

Хулиганската проява се е разиграла в края на миналата седмица, по всяка вероятност посред бял ден, тъй като металните ролетки на входовете на подлеза са непокътнати. Новите осветителни тела са били изпотрошени с камъни, стените са били надраскани с нецензурни надписи, а подът е бил осеян с бутилки и пластмасови кофички. Веднага са изпратени екипи на Община Бургас, които са поправили нанесените щети.

Ремонтът, който стартира в края на месец октомври, направи занемарения с години подлез отново използваем. Монтирани бяха и метални ролетки на входовете като превантивна мярка срещу хулиганските набези.

Всеки подобен вандалски акт води до необосновани материални и финансови загуби за общината. Общинска администрация призовава за пореден път гражданите да пазят общинското имущество, защото то е тяхно и ако станат свидетели на нови вандалски действия да алармират за това местните органи на реда.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vandali-posegnaha-i-na-obnoveniya-podlez-do-bivshata-Voenna-bolnica-133988
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.