Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Служители на звено "БДС" на РУ-Карлово ще съдействат на място за издаване на лични карти на жителите на три от най-пострадалите от наводненията села
Автор: Екип Burgas24.bg 14:02 / 05.09.2022Коментари ()507
©
Мобилна група от звеното "Български документи за самоличност" към РУ-Карлово започва посещения в селата Слатина, Богдан и Каравелово, които най-сериозно са засегнати от наводненията през последните дни, съобщиха от Министерство на вътрешните работи. 

Организацията е създадена от ръководството на областната дирекция на МВР, а целта е да бъдат улеснени максимално всички местни жители, чиито лични карти са унищожени заедно с имуществото им.   

Преносимата биометрична станция ще се използва в съответните кметства, от където предварително следва да бъдат предоставени списъци с желаещите да се възползват от тази възможност.  Изготвените вече лични документи също ще бъдат предоставени на място, срещу личен подпис.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Sluzhiteli-na-zveno-BDS-na-RU-Karlovo-shte-sudeistvat-na-myasto-za-izdavane-na-lichni-karti-na-zhitelite-na-tri-ot-nai-postradalite-ot-navodneniyata-sela-1384252
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.