Пищим, че цените в магазините хвърчат, но изхвърляме стотици хиляди тонове храна | ||||||
| ||||||
Гостът коментира и предстоящото събитие “Да спасим повече от добрия вкус". То е част от поредица събития свързани с кръговата икономика и цели обединение на бизнеса и стартиращите компании за създаването на повече устойчиви предприятия. “ За нашата компания е важно да бъдем връзката между останалите бизнеси и ХоРеКа сектора, където ние участваме доста активно. Получаваме много позитивна обратна връзка, както от други стартиращи компании, така и от неправителствения сектор. Вярваме, че именно с такива устойчиви партньорства можем да направим темата наистина интересна и тя да стане важна. “ Симеонова коментира и как малките стъпки които всеки потребител предприема могат до доведат до едно по-устойчиво бъдеще. |