Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Иван Гешев към близките на загиналите в катастрофи: Прокуратурата ще направи всичко възможно да има справедливост
Автор: Екип Burgas24.bg 16:02 / 12.12.2022Коментари ()581
©
Извинявам се от името на българската държава, за това, че тя не е осигурила необходимата сигурност и защита на хората, загинали и пострадали в катастрофи. Това каза главният прокурор Иван Гешев на брифинг пред журналисти, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Уверих близките на пострадалите и загиналите в катастрофи, че българската прокуратура и аз ще направим всичко възможно да има справедливост. Надявам се, че тези хора ще бъдат чути не само от българската прокуратура. И аз се радвам, че имат доверие на главния прокурор и на българската прокуратура. Надявам се, че имат доверие и на Народното събрание, министрите, изпълнителната власт. Тези хора с право са отчаяни и народът е обезверен. Всички ние, които сме част от държавните институции, трябва да се обединим в интерес на хората, в интерес на народа, защото сме им длъжници“, допълни главният прокурор.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Ivan-Geshev-kum-blizkite-na-zaginalite-v-katastrofi-Prokuraturata-shte-napravi-vsichko-vuzmozhno-da-ima-spravedlivost-1494138
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.