Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден
Автор: Екип Burgas24.bg 16:40 / 16.12.2022Коментари ()453
© ИАРА
Проверки на 1084 търговски обекти за риба и рибни продукти на територията на цялата страна са извършени от инспектори на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) в навечерието на празника Никулден, в периода от 20 ноември т.г. до 7 декември т.г.

От тях 331 са съвместните проверки с инспектори от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Съставени са общо 19 акта за установяване на админситративни нарушения (АУАН).

Данните бяха обобщени по време на работна среща в централата на ИАРА в Бургас. Участие в нея взеха изпълнителният директор на ИАРА доц. Ваня Стаматова, представители на агенцията, представители на ОДБХ – гр. Бургас, ОДБХ – гр. Варна, ОДБХ – гр. Добрич, както и представител на централното управление на БАБХ.

"За пореден път показахме, че с колегите от БАБХ имаме отлична координация и умения за работа в екип. Засилените проверки около Никулден и резултатите от тях са доказателство за това. Надявам се подобни работни срещи да се превърнат в добра традиция“, коментира доц. Стаматова.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Inspektori-na-IARA-osushtestviha-1084-proverki-v-navecherieto-na-Nikulden-1500369
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.