Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Как в село Труд тъпчат суджука с праз, а ракията е 50 градуса
Автор: Екип Burgas24.bg 08:54 / 25.12.2022Коментари ()968
©
Румен Бахов ни отвежда в село Труд, за да ни покаже как се тъпче суджук с праз. В населеното място са култивирали специален сорт от зеленчука, наречен запалвач. В едно от семействата приготовленията са започнали рано сутринта, съобщава Nova.

Баба Величка е позволила на снаха си да започне с точенето на корите за баницата и тиквеника. Докато се приготвят традиционните рецепти, младите в семейството се учат как да приготвят ястията.

В Труд на почит е и ракията. Обясняват, че тя не бива да е под 50 градуса.




Още по темата: общо новини по темата: 259
16.11.2024 »
06.12.2023 »
03.12.2023 »
01.12.2023 »
12.11.2023 »
16.01.2023 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Kak-v-selo-Trud-tupchat-sudzhuka-s-praz-a-rakiyata-e-50-gradusa-1508937
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.