Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За нови дървета настоява Ваклин Стойновски
Автор: Екип Burgas24.bg 12:55 / 26.03.2010Коментари ()1802
© Burgas24.bg
Отсечени дървета да бъдат заместени с нови. Това предложение ще внесе като докладна записка бургаският общински съветник Ваклин Стойновски. Самият той сподели,че по този начин ще отговори на гражданите , които са изпратили до него сигнали за нередности.

Съветникът уточни, че става дума за изсечените дървета по отсечката от бул. „Демокрация" - между ул. „Богориди" и ул. „Цар Симеон"(бившата "Републиканска"). Проверка показвала,че участъците, където до скоро са били дънерите на отсечените дървета са залети с асфалтова смес и това на практика не позволява те да бъдат възстановени. По думите на Стойновски е проблем, че въпросният терен се използва за паркинг, защото в Бургас места за автомобили няма и всяко свободно пространство трябва да се използва.

„Може би дърветата остаряват, може би падат, но 50% от дърветата ги няма. Когато падне едно дърво, то не се възстановява", е категоричен съветникът.

Стойновски предлага във въпросният участък да бъдат възстановени всички дървета, както това стана на ремонтираната миналата година ул.„Цар Симеон I".

Стойновски се надява внесената от него докладна записка да бъде разгледана още на следващото заседание на Общински съвет Бургас.




Още по темата: общо новини по темата: 1
26.03.2010 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Za-novi-durveta-nastoyava-Vaklin-Stoinovski-151975
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.