Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Парадоксално: Вече има три случая, при които вандали потърсиха сами община Благоевград, за да заплатят нанесените от тях щети
Автор: Екип Burgas24.bg 09:56 / 16.01.2023Коментари ()552
© Община Благоевград
За три случая, в които вандали са потърсили общината, за да заплатят увредено от тях имущество, съобщи в ефира на БТВ Бойко Начев - директор дирекция  "Информационно и административно обслужване".

Той коментира масов бой пред дискотека от миналата седмица, който е станал заради момиче.

"На записите след това видях един бой, който започва в ранните часове около 5,30 ч. в денонощната закусвалня и се пренася на тази площадка пред Младежкия дом. Сериозен екшън. Ползите от видеонаблюденито са сериозни. Имат добър морален и дисциплиниращ ефект", каза той.

Пример за това е случката с албанските студенти, които увредиха лампи от коледната украса и елхата на площада. Положителното е, че като изтрезнеят и видят в социалните мрежи и в медиите какво са направили, те идват и искат да заплатят увреденото имущество.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Paradoksalno-Veche-ima-tri-sluchaya-pri-koito-vandali-potursiha-sami-obshtina-Blagoevgrad-za-da-zaplatyat-nanesenite-ot-tyah-shteti-1531605
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.