Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Имат пари - угаждат си! 2,6 млн. долара бяха извадени за билет за мача на Роналдо срещу Меси
Автор: Екип Burgas24.bg 23:16 / 16.01.2023Коментари ()1040
© Twitter
За бизнесмените от Саудитска Арабия няма невъзможни неща. Роналдо вече е част от местното първенство. Мачът за Суперкупата на Испания се игра в Рияд. Двубоят за Суперкупата на Италия между двата милански гранда - Милан и Интер  ще се проведе на 18 януари 2023 година на същото място. Хората в Саудитска Арабия ще имат уникалната възможност да гледат слъсъка между Меси и Кристиано Роналдо на 19 януари. 

2,6 милиона долара бяха извадени за специален билет за приятелския мач между ПСЖ и сборен тим от най-добрите играчи на саудитските Ал Хилал и Ал Насър Както вече ви съобщихме португалецът ще е капитан на сборния звезден тим от първенството на Саудитска Арабия. Този двубой ще е и дебют на Роналдо в Саудитска Арабия, тъй като от пристигането си в Ал Насър досега той нямаше право да играе поради различни причини. 

Специалният билет, озаглавен "Отвъд въображението“, е пуснат на търг, който приключва на 17 януари. Този, който извади най-много пари за него, ще получи правото да участва в награждаването. Щастливецът ще има възможност да  посети двете съблекални на отборите и да се срещне лично с Меси и Роналдо. Засега в наддаването с ,6 милиона води саудитският бизнесмен Мушреф Ал-Гамди, който е генерален мениджър на група за недвижими имоти AqarOne, съобщава испанския "Марка“.

Двубоят между ПСЖ и сборния тим ще сблъска Меси и Роналдо за пръв път от 2020 година. Тогава Ювентус на Кристиано победи Барселона на Лео с 3:0 в двубой от Шампионската лига. Сега обаче аржентинецът ще се изправи срещу своя опонент като световен шампион.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Imat-pari-ugazhdat-si-2-6-mln-dolara-byaha-izvadeni-za-bilet-za-macha-na-Ronaldo-sreshtu-Mesi-1532968
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.