Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ПП за върнатия мандат: Видяхме годежът между "задругата на хартиената коалиция", очакваме сватбата
Автор: Цвети Тончева 11:38 / 24.01.2023Коментари ()572
©
И третият мандат не можа да се реализира. Но това, което видяхме, е годежът между "задругата на хартиената коалиция" – ГЕРБ , ДПС и БСП. Очакваме да видим сватбата. Това коментира пред журналисти депутатът Венеция Ангова от Продължаваме промяната.

"Ние отстояваме принципите си да върнем важната тема за анти корупцията, въпреки димките, които виждаме в публичното пространство, за да можем наистина да осъществим дневният ред на България", каза още Ангова.

Националният съвет на ПП вече е дал мандат на Изпълнителното бюро да преговаря с ДБ, за да сформират "силите на доброто" в противовес на "хартиената коалиция".

От ПП имат притеснения, че в последните дни на този парламент ще се приемат доста популистки законопроекти. "Очакваме да видим какво ще се случи. В последния ден на предишното НС приехме 10 законопроекта. Сега очакваме да видим. Както виждате нашите законопроекти се изтикват назад", каза още Венеция Ангова.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/PP-za-vurnatiya-mandat-Vidyahme-godezhut-mezhdu-zadrugata-na-hartienata-koaliciya-ochakvame-svatbata-1542375
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.