Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Иван Гешев: Няма да позволя да се засягат интересите на магистрати и служебни изпълнители
Автор: Йоланда Пелова 12:40 / 16.03.2023Коментари ()810
©
Главният прокурор Иван Гешев заедно с ръководството на Софийска градска прокуратура провеждат брифинг в Националната следствена служба по повод досъдебно производство на Софийска градска прокуратура срещу организирана престъпна група, уличена в множество престъпления, сред които заплахи на следователи, прокурори и съдии, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Справедливостта трябва да възтържествува и това е целта на всички усилия. Като главен прокурор няма да позволя не само да се засягат интересите и сигурността на хората и народа, но и на магистрати и служебни изпълнители от организираната престъпност, те да бъдат заплашвани, върху тях да се оказва натиск , върху вътрешните убеждения, още повече върху дами и майки", коментира Иван Гешев.

"След малко ще видите това, което аз казвам от три години, а това е как мафията, симбиозата между криминални авторитети, осъдени лица и такива, издирвани от Интерпол, известни на обществото лица и организации заедно се борят срещу институциите срещу държавата в противоречие с интереса на хората. И това не го казвам аз вече, казват ще го кажат доказателствата по делото, което ще видите", обясни обвинител №1.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Ivan-Geshev-Nyama-da-pozvolya-da-se-zasyagat-interesite-na-magistrati-i-sluzhebni-izpulniteli-1601738
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.