Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Математически турнир за деца в предучилищна възраст предстои в Бургас
Автор: ИА Фокус 10:36 / 28.03.2023Коментари ()503
©
На 23 април т.г. за пета поредна година ще се проведе единственият по рода си за Бургас и региона математически турнир "Многознайко“ за деца от предучилищна възраст, организиран от Центъра за млади таланти и Фондация "Шанс за децата и природата на България“, съобщиха организаторите. Председател на комисията на състезанието отново ще бъде Галя Милчева - дългогодишен педагог и настоящ ръководител на проектите по състезателна математика към Центъра за млади таланти, в който ще се проведе събитието. 

"Провеждаме математическия турнир за деца в предучилищна възраст за пети път, за да дадем поле за изява и на най-малките. Знаем, че децата обичат математиката и огромния интерес към турнира ни го доказва всяка изминала година. Турнирът не само търси и открива най-добрите математици, но и провокира креативното мислене и стимулира децата и родителите им да се ориентират правилно и да направят по-точен избор за бъдещото развитие на талантите и уменията си“, споделя Лилиана Славова, председател на Фондация "Шанс за децата и природата на България“ и основател на Център за млади таланти в Бургас. 

Заявките за участие се приемат до 18 април т.г. на имейл: info@forbgkids.org или на телефон: 0887 201033 от понеделник до петък от 09.00 ч. до 17.30 ч. Резултатите от проведения турнир ще бъдат обявени тук на 10 май т.г.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Matematicheski-turnir-za-deca-v-preduchilishtna-vuzrast-predstoi-v-Burgas-1616333
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.