Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мария Бакалова реши да почива на родното Черноморие
Автор: Екип Burgas24.bg 19:47 / 09.08.2023Коментари ()3019
©
Изненадващо да прекара лятната си ваканция в Синеморец избра Мария Бакалова. Актрисата, която може да отиде на който си иска курорт по света, реши да си почива на родното Черноморие.

Щастливо синьо лято вечер карат Бакалова и гаджето й Валери Григоров в Синеморец, споделиха очевидци на щастието на двамата влюбени. Младежът, който нашумя в предаването "Игри на волята", нае специално голяма вила за любимата си Мария на Българското Черноморие, а с тях ще са и неколцина приятели.

Само преди ден Мария пусна в инстаграма си кадри от Сен Тропе и Париж, но актрисата вече е в родината ни, където ще почива поне до края на месеца.

Валери пък вече е готов да научи любимата си да кара джет и да се гмурка, каквито са плановете им, споделиха хора, близки до обкръжението на двамата влюбени.

Единствената българска актриса, номинирана за "Оскар", Мария Бакалова и половинката й, синът на Мария Гроздева Валери Григоров всяка свободна минута се наслаждават на компанията си, като не пропускат да се приберат и в родината.

За всички е ясно, че те са неразделни, а Бакалова не спира да рекламира партньора си и неговите способности пред различни фактори в Холивуд, които могат да му помогнат в кариерата, пише "България Днес".

И за Мария, и за Валери почивката е дълго чакана, след като и двамата имаха силна и трудна половин година. Той участва в "Игри на волята", а тя се снима в поредица от успешни филми.

В началото на септември Мария ще продължи със снимките, като ще играе в шпионска комедия. Филмът е в производствен процес, пише в киноенциклопедията IMDB, но снимките още не са започнали. Очаква се на Бакалова да партнира Мелиса Маккарти, Дужд Лоу и Дейсъм Стейтън също ще участват. Лентата се прави от Пол Фейг.



Още по темата: общо новини по темата: 5640
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/940 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Mariya-Bakalova-reshi-da-pochiva-na-rodnoto-Chernomorie-1783127
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.