Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Журналист: Предстоят избори, на които ключовата дума ще е Делян Пеевски, ПП-ДБ ще го демонизират
Автор: Цоня Събчева 17:27 / 03.04.2024Коментари ()1636
©
Предстоят едни избори, на които ключовата дума ще се казва Делян Пеевски. Това каза за аудиокаста "Това е България" на "Фокус" журналистът Илхан Андай.

"Това го казвам на база вчерашни и днешни изявления на лидери на ПП-ДБ, дори и на Бойко Борисов. Някак си ПП-ДБ ще се опитат да постигнат що-годе висок резултат на гърба на Делян Пеевски", коментира още той.

Журналистът е убеден, че това ще се случи като бъде демонизиран.

"Да го сочат, че той е лошият човек, въпреки че всеки средно интелигентен избирател е наясно, че в последните 9 месец Делян Пеевски се държа почти като бащица на ПП-ДБ. Особено за неопитните от ПП, дори по време на залитания от тези хора, той ги връщаше обратно в правия, евроатлантически път. А сега ще блъфират пред избирателя, че те са единствената силна алтернатива на едно евентуално бъдещо управление ГЕРБ-ДПС. В същото време електоратът на ДПС пък разчита на новото начало, което бе анонсирано, и което вече дава резултати с отпуснатите средства по региони и облагородяването на населените места. Дори Бойко Борисов използва името на Делян Пеевски и отново демонстрира един вид срам, че иска да работи с него. А в същото време и ГЕРБ и ПП-ДБ не могат да продължат без ДПС и след изборите през юни. Сега, ако се получи тази изнервеност, която в момента набира скорост и ако се изкажат твърде много лоши думи, и след това се срамуват всички от това, което са обещали и казали пред избирателя, възможно е да постигнат един консенсус. И да оставят правителството на Главчев да управлява в страната до края на годината. Тоест, до онзи момент, в който в света вероятно ще има нов дневен ред след американските избори. И този нов дневен ред ще промени евроатлантическото мислене и един дневен ред с войнстващ евроатлантизъм, ще го заменим с миролюбив евроатлантизъм. И тогава някак си, по-смело политическият елит ще се втурне да прави открити коалиции, тоест, да изпълняват това, което е обещано на избирателя, а не това, което се случва зад завесата", каза още Илхан Андай.



Още по темата: общо новини по темата: 397
31.05.2024 »
31.05.2024 »
30.05.2024 »
30.05.2024 »
30.05.2024 »
30.05.2024 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Zhurnalist-Predstoyat-izbori-na-koitoklyuchovata-duma-shte-e-Delyan-Peevski-PP-DB-shte-go-demonizirat-2065607
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.