Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Броени дни до обявяването на Бург на годината 2010
Автор: Екип Burgas24.bg 16:26 / 02.12.2010Коментари ()1702
©
Димитър Рачков
Броени дни остават до връчването на престижната награда "Бург на годината". Призът се връчва за принос в развитието и популяризирането на Бургас.

Класацията стартира с номинациите на Красимир Балъков - за продължаващите успехи на Черноморец, на ученика Веселин Чолаков - за наградите на международни филмови фестивали, на Димитър Рачков - за уникалните изпълнения и популяризиране на града, на младия боксьор Денислав Суслеков - за медала на Световното в Баку, на Джон Лоутън от "Юрая Хийп" за силното присъствие в живота на Бургас.

По традиция анкетата е отворена до 5 декември и за други предложения.

До днес бургазлии допълниха списъка на номинираните с имената на Семир Абумелих - за грижата за здравето на гражданите, на Камен Калев за изключителния му талант и заслужено силната филмова година, на Гергана Апостолова - първата българка, триумфирала със световната титла по карате киокушин, дисциплина ката - за силната следа в спортната история на града.

Победителят ще получ
©
Веселин Чолаков и Денислав Суслеков
и статуетката "Бург на годината" на 6 декември, в рамките на тържествата за празника на Бургас. На връчването присъстват Кмета на града, Областния управител, депутати и видни Бургазлии.

Носители на наградата са Георги Калоянчев, Тони Димитрова, Йоан Костадинов, братя Диневи, Ирина Иванова, проф. Петко Чобанов, Димитър Николов, д-р Николай Недев, Семир Абумелих.

Носителят на приза "Бург на годината" 2010 се определя след преброяване броя на гласувалите телефон: 056/ 860 860!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Broeni-dni-do-obyavyavaneto-na-Burg-na-godinata-2010-211703
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.