Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Димитър Николов: Хората ще усетят подобренията от вложените в бюджета средства
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 19.02.2011Коментари ()2620
© Burgas24.bg
Бюджетът на Бургас е бюджетът на видимата промяна, защото хората реално ще усетят и почувстват подобренията от вложените средства, каза кметът на общината Димитър Николов. "Тази година бургазлии ще могат реално да почувстват и да видят всички тези нови обекти ,които буквално ни заобикаля и променят града с нова визия. След броени дни ще започне реконструкцията на ул. "Цар Калоян".

Имаме доста средства предвидени за подобряване на пътната инфраструктура на квартал "Възраждане".Очакваме до месец, месец и половина за стартира и изграждането на най- големия спортен комплекс в "Славейков", за който толкова много писаха наши съграждани, които живеят там, че липсва такава инфраструктура. Започва и изграждането на плувния комплекс и басейн в зоната на Минералните бани, на базата на общинската собственост "Черноморец". Ще започне изграждането и на две улици в комплекс "Изгрев".Преди два месеца започна и изграждането на нов паркинг със съпътстваща улица в "Славейков".

Трябва да бъдат довършени и проектите по реконструкцията на Морската градина,който е един изключително тежък обект, защото се е разпрострял на голяма площ и е необходимо да се следят всички параметри по строително-монтажните работи за да бъде завършен обекта в оптимален срок и качествено. Надяваме се и в срок да приключи реконструкцията на ул. "Александровска". Реконструкцията на улица "Христо Ботев" е към своя финал, като тежката част с подмяната на подземната инфраструктура почти е завършена, така че тези масови разкопавания вече приключват", каза Николов. той допълни, че следващите месеци ще приключи и реконструкцията на ул. "Места", на ул."Александър Велики", на ул. "Гурко в близост до която ще бъде открит и голям паркинг. " Аз съм убеден, че всички тези обекти ще бъдат завършени и за това казваме, че тази промяна в нашия град и в общината ще бъде видима, хората ще я почувстват и ще могат да ползват подобренията", посочи още Димитър Николов.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 18
14.01.2012 »
27.07.2011 »
22.02.2011 »
19.02.2011 »
18.02.2011 »
18.02.2011 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dimitur-Nikolov-Horata-shte-usetyat-podobreniyata-ot-vlozhenite-v-byudzheta-sredstva-231240
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.