Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Марков: Няма забавяне в реконструкцията на ул. "Хр. Ботев" и "Александровска"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:53 / 27.04.2011Коментари ()3095
© Burgas24.bg
Снимка Архив
Няма забавяне в реконструкцията на улиците "Христо Ботев" и "Александровска" в Бургас, съобщи зам.- кметът по строителство в община Бургас Костадин Марков.

Реконструкциите се изпълняват в срока, който е офериран от фирмите. Утре зам.- кметът ще има среща с главния инженер на фирмата -изпълнител на реконструкцията на ул. "Христо Ботев" с който ще бъдат уговорени сроковете за затварянето на улицата, за да бъде положен последния слой асфалт.

" До 10 -15 дни тя ще бъде асфалтирана цялата в участъка от ул. "Фердинандова" до ул. "Сан Стефано". Реконструкцията на "Цар Петър" е ангажимент на фирма "Трейс" и той също ще бъде свършен до празниците за 24- ти май", каза Марков. На главната улица "Александровска" предстои да се вибрират плочките, защото все още има разминавания във вертикално отношение. Тя също трябва да е готово а до края на месец май включително с декоративната растителност и парковата мебел. Тогава гражданите ще могат да видят и декоративните цветни мозайки по улицата, които вече се изграждат на няколко места, каза зам.-кметът и допълни, че това, което е в проекта трябва да се случи.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Markov-Nyama-zabavyane-v-rekonstrukciyata-na-ul-Hr-Botev-i-Aleksandrovska-250058
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.