Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гого от Тоника гасне
Автор: Екип Burgas24.bg 13:10 / 12.01.2013Коментари ()2964
©
Гого от "Фамилия Тоника" е в критично състояние. Близките на легендарната звезда се страхуват, че всеки момент може да се случи най-лошото.

Здравето на певеца започна да се влошава преди 3 години. И до ден днешен обаче не е ясно каква е диагнозата на коварната болест. През пролетта на 2010 година самият Гого разказа в отворено писмо, че страда от рядко заболяване - латерална амиотрофична склероза. После последваха диагнози като гноен синузит и лаймска болест. Всички лечения обаче останаха без резултат.

В момента известният музикант е паднал на легло и от близо четири месеца е абсолютно неподвижен. Състоянието му започнало да се влошава бавно, но прогресивно в края на лятото. Терапията от силни имуностимуланти, която лекарите му назначиха, го е вдигнала закратко, но след това здравето му отново рухнало. Медиците вече са безсилни и не знаят какво лечение да предпишат.

Неотлъчно до него е съпругат му Ева, която е поела изцяло грижите за любимия си. Помагат й медицински сестри и рехабилитатори. Лекарите са на мнение, че Гого трябва да постъпи в реанимация, тя обаче иска да се грижи за него у дома им.

Източник: Блиц



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Gogo-ot-Tonika-gasne-408042
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.