Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлии излязоха на протест срещу високите сметки от EVN
Автор: Екип Burgas24.bg 14:45 / 10.02.2013Коментари ()4053
© Burgas24.bg
В Бургас стотици протестираха срещу високите сметки за ток, с които ЕВН ги изненада, предаде репортер на Burgas24.bg. Тошка Кишерликова е безработна, а сметката, която трябва да плати за последния месец е почти 400 лв:"Аз не мога да си го обясня, защото срокът за отчитане е само с 4 дена по-голям от предходния- от 13 декември до 17 януари.те се оправдават с коледа и Нова година, но аз съм безработна и съм си вкъщи през цялото време,така че за мен абсолютно няма значение дали е празник или делник".

Жената обяснява, че не смее дори да поиска проверка на сметката си, защото ЕВН начислява и сума за проверката, която ще бъде извършена.

Хората дошли на протеста недоволстваха :"Не можеш да имаш 200% увеличение на тока. За какво говорим тогава.Ние се събираме тука, кой слуша народа...Всеки гледа да си вземе по-голямото ДДС-Правителството и оттам нататък, спасяваме се както можем,ако въобще
© Burgas24.bg
можем да се спасим".
Възрастни мъже и жени недоволстваха от политиката на монополистите.

Петко Градев: "Не ни стигат нашите управници, дето ни крадат,ами и чехите ни крадат и парите се изнасят всичките навънка от тия надценки дето ги слагат и това са направо убийствени надценки.

Затова протестиращите в Бургас призоваха ЕВН да ги освободи от монопола си с викове и скандирания :" ЕВН ауфидерзейн..ЕВН-ауфидерзейн..."



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazlii-izlyazoha-na-protest-sreshtu-visokite-smetki-ot-EVN-414784
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.