Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мантрата на тройната коалиция: Бойко Борисов е ...
Автор: Екип Burgas24.bg 17:35 / 11.11.2013Коментари ()3013
©
Те говорят едно и също и всички са срещу Бойко, ако им зададете неудобен въпрос. Има ли разлика между тях?
Ако не беше трагично, можеше да е смешно какви дребни "личности" ни управляват в момента.

Оставяме на страна пределната им наглост да твърдят, че всичко е наред и се радват на народната подкрепа, въпреки, че срещу тях протестират десетки хиляди само в столицата.

Тези дни един от бушоните при управляващите изгърмя и то май по настояване на външните служби. Говорим за пералнята на пари от ДПС Христо Бисеров. Дали ако не бе хванат отвън Бисеров щеше да "изгърми", ако зависеше само от управляващите и подопечното им МВР?

Интересно е обаче жалкото и безпомощно поведение, което от тройната управляваща коалиция и нейните производни демонстрират, когато стане въпрос за Бисеров или за каквато и да е неудобна тема.

Сякаш са били закарани под строй на семинар как да отблъскваме по идиотски начин неудобни журналистически въпроси. В неделя в студиото на предаването "Всяка неделея" водещият Кеворкян попита Станишев "Моника ли управлява държавата". Станишев попита кой го твърди, а Кеворкян на момента показа публикация, в която се вижда, че това е твърдение на бившия президент Георги Първанов. Станишев тогава заяви: "Смущава ме когато бившия президент и бивш председател на нашата партия говори същото като Борисов и Цветанов". 

В предаването "Нека говорят" пък водещият Росен Петров попита Николай Бареков дали е приятел с Делян Пеевски, а отговорът беше "Познавам го, но по-добре го познават Борисов и Цветанов". Следващият въпрос беше "А смятате ли, че е подходящ за шеф на ДАНС", но отговорът отново беше "По-добре могат да отговорят Борисов и Цветанов". Водещият се опита да вметне, че надали Борисов и Цветанов са го предложили за шеф на ДАНС, но разговорът бързо продължи в друга посока. 

Днес пък питат близкия приятел на Бисеров Йордан Цонев, по-познат като Ментата, та питат го за Бисеров, а той ... да, познахте и той подхвана темата с уникален отговор: Иска ми се Бойко Борисов да е следващият.

Тези три примера на три лица от уж 3 различни партии от последните 2 дни са достатъчни, макар лесно да могат да се дадат още доста.

Та след въпросите: Кой предложи Пеевски? Кой предупреди ДПС за Бисеров? Май е време да зададем въпроса: Кой инструктира управляващата коалиция и нейните разклонения при всеки неудобен въпрос да подхващат любимия си Бойко?




Още по темата: общо новини по темата: 351
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
28.05.2014 »
27.05.2014 »
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mantrata-na-troinata-koaliciya-Boiko-Borisov-e-463659
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.