Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изчезналата Валя и приятелят й са имали планове за сватба
Автор: Екип Burgas24.bg 08:57 / 29.04.2014Коментари ()1148
©
"Хората вече са добили представа каква е Валя от публикациите. Тя винаги е била усмихната и добродушна, каза в ефира на Нова телевизия приятелят й Валентин Георгиев. По думите му, Валя е била отговорна към всичко. "Много я обичаме и се надяваме тя да е жива", каза той.

Приятелят на Валя коментира, че двамата са имали планове за сватба, ремонт на къщата, както и да се видят в събота, за да боядисат яйцата за Великден. Двамата влюбени трябвало да заминат за Австрия при майката на Валя.

"От деня, в който се запознахме пламна любовта. До последния ден нямаше съмнение от моя страна, че тя ще направи нещо такова. Видях я за последно в неделя вечерта. Тя изчезна във вторник. Тя е винаги усмихната, добродушна, винаги е гледала да помага, уважавала е приятелите си, отговорна е, справяше се добре в образованието си и в работата", обясни още Валентин, който е полицай в моторизираното звено "Сигма". Той се обърна към всички хора с призива да споделят с близките си и с приятелите.

Валентин беше категоричен, че Валя не излизала често сама и не ползвала таксита. "Винаги ми се обаждаше аз да я прибера или звънеше на нейни приятели", коментира още приятелят на Валя. Той подчерта, че познава стоматологът, при който Валя работи като медицинска сестра и заяви, че няма причина да го подозира.

Криминалистът Ботьо Ботев заяви за "Здравей, България", че работата по подобни случаи като този с Валя е много трудна. Той каза, че е трудно да се дава оценка за подобни ситуации, защото липсва труп. "Няма важен и маловажен въпрос в такава ситуация", каза още той.




Още по темата: общо новини по темата: 27
26.01.2016 »
13.12.2015 »
19.03.2015 »
16.02.2015 »
25.12.2014 »
17.12.2014 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Izcheznalata-Valya-i-priyatelyat-i-sa-imali-planove-za-svatba-491568
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.