Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общината изпълни полезна идея на бургазлия
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 01.08.2014Коментари ()1363
©
Полезна идея на бургазлията Добрил Янев намери своето приложение чрез сайта на Община Бургас. Предложението беше изпратено на кмета Димитър Николов по електронна поща.

Ето целия текст на мейла:

"Уважаеми господин кмете,

обръщам се към Вас с едно предложение, доста лесно изпълнимо и същевременно изключително полезно за жителите и гостите на града през летния сезон. Състои се в следното - на сайта на общината (някъде в горната част) да бъде вграден банер, който да отразява актуалното състояние на спасителския флаг на плажа. Ще се съгласите, че много хора отиват там преди всичко заради удоволствието от морето и по този начин ще им бъдат спестени неприятните емоции и изгубеното време да пристигнат напразно, за да видят червен флаг."

По нареждане на кмета този банер вече е факт. Всеки бургазлия или гост на града може да го види при отваряне на сайта www.burgas.bg и да се информира за положението на плажа. Информацията се актуализира постоянно чрез връзка със спасителите.

"Благодаря на господин Янев и на всички активни бургазлии, че не оставят цялата работа на Общината, че искат да се модернизираме и помагат с идеите си това да се случва по-бързо", каза кметът Николов.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtinata-izpulni-polezna-ideya-na-burgazliya-506877
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.