Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пътничка в автобус е видяла катастрофиралата кола на Захари Паунов, тя била скрита от висока трева
Автор: Екип Burgas24.bg 15:52 / 30.10.2014Коментари ()1148
© в. "24 часа"
От бургаската полиция дадоха повече яснота специално за Burgas24.bg във връзка с намереното тяло на издирвания режисьор Захари Паунов.

В 8,12 ч. днес сутринта пътничка в автобус по линията Ахелой - Каблешково е видяла в дере, на 20 метра от пътя, катастрофирал автомобил. Дошлите на място полицаи са констатирали, че колата е "Хонда Сивик" със софийска регистрация, която отговаря на автомобила на изчезналия режисьор. Веднага са уведомени близките на Захари Паунов.

В автомобила е било и тялото на мъжа, като то е било със сложен предпазен колан, били са включени и въздушните възглавници. Назначена е експертиза и аутопсия на тялото, за да се потвърди със сигурност, че то е на изчезналия режисьор.

Не се знае дали самото произшествие е станало днес или колата с тялото е престояла на мястото с дни, тъй като растителността е висока и видимостта към нястото на инцидента е много малка.



Още по темата: общо новини по темата: 2
31.10.2014 »
30.10.2014 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Putnichka-v-avtobus-e-vidyala-katastrofiralata-kola-na-Zahari-Paunov-tya-bila-skrita-ot-visoka-treva-522346
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.