Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Созопол Панайот Рейзи ще се кандидатира за трети мандат
Автор: Екип Burgas24.bg 10:52 / 07.01.2015Коментари ()1127
© Burgas24.bg
Кметът на община Созопол Панайот Рейзи ще се кандидатира за трети мандат. Кметът Рейзи официално съобщи новината в първия работен ден пред служителите от администрацията и екипа си. По традиция и тази година градоначалникът поздрави служителите в общината с новата 2015 година и отправи пожелания към присъстващите.

"Изпратихме една добра година, в която доста се потрудихме и въпреки трудностите от различен характер, успяхме да реализираме поставените задачи", заяви в обръщението си към служителите си кметът Панайот Рейзи.

Доказахме през годините, че независимо от трудностите и проблемите, с които се сблъскваме в ежедневието, успяваме защото работим здраво и защото работим в екип. Искам да благодаря на всички вас за постигнатите успехи и преодолени трудности. Надявам се, че и през новата 2015 година ще успеем да реализираме приоритетите, които сме си поставили, а затова ще разчитам напълно на вас и вашия професионализъм. 2015 година е много важна година, защото ще финализираме няколко стратегически за Созопол и общината проекти, важна е защото е изборна година, заяви Панайот Рейзи и съобщи на всички присъстващи, че ще се кандидатира отново за кмет.

" Ако някой се е съмнявал, сега вече знаете, че ще се кандидатирам за трети мандат. Чака ни много работа, но съм убеден,че заедно ще реализираме още една успешна година"- заяви кметът и пожела на служителите си много здраве и лично щастие през новата година.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Sozopol-Panaiot-Reizi-shte-se-kandidatira-za-treti-mandat-534334
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.