Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дявола е с опасност за живота след побоя при отвличането
Автор: Екип Burgas24.bg 16:56 / 28.02.2015Коментари ()1762
© Burgas24.bg
Дявола е с опасност за живота, след нанесения му побой при опита за отвличане. Ето какво гласи и официалното съобщение от полицията:

35 годишен мъж от Ямбол е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, с множество наранявания и опасност за живота, след нанесен му побой, осъществен на 28.02.т.г. около 10.37 ч. в близост до кръговото кръстовище на входа на Несебър.

Установено е, че сигнал за инцидент подал самия 35 годишен пострадал, който обаждайки се на тел. 112 обяснил, че в близост до кръговото кръстовище в Несебър е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след това е получено второ съобщение от случаен гражданин за това, че в района до бензиностанция "Петрол" на входа на Несебър, петима лица бият мъж и го качват насила в л.а. "Форд".

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление "Полиция" - Несебър около 11.10 ч. автомобилът е установен на входа на с. Кошарица, като в багажника му е намерен пребития 35 годишен ямболия. Същият е откаран в МБАЛ - Бургас, където е оставен за лечение с опасност за живота с наранявания по цялото тяло. Констатирано е, че пострадалия е криминално проявен - извършител на кражби на лично имущество.


Към момента за побоя и опита за отвличане за срок от 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случая. Служителите от Районно управление "Полиция" - Несебър продължават с провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия с цел изясняване на причините, довели до осъществяване на криминалните действия от петимата задържани.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Dyavola-e-s-opasnost-za-zhivota-sled-poboya-pri-otvlichaneto-543812
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.