Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Работодатели предложиха над 1000 свободни места на младежка трудова борса в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:05 / 24.03.2015Коментари ()1275
©
41 фирми поставиха свои щандове за откриването на младежката трудова борса в Дома на нефтохимика в Бургас. Тя е организирана от Дирекция "Бюро по труда" и на нея младите хора имат възможност да кандидатстват за повече от 1000 работни места. На откриването на форума присъства зам.-кметът на община Бургас Йорданка Ананиева, която пожела успех на всички участници.

"Тази младежка трудова борса е от изключителна важност за нашия град. Сигурна съм, че много млади специалисти ще намерят добро предложение и възможност за реализация. За работодателите това ще е възможност за скъсяването на процеса за търсене на млади, амбициозни и подготвени кадри. В Бургас двете висши училища обучават кадри в тези области и ще съм радостен да видя как те се реализират тук", каза Йорданка Ананиева.

Младежката трудова борса е част от мерките за намаляване на безработицата и подпомагането на бизнеса при намиране на квалифициран персонал.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Rabotodateli-predlozhiha-nad-1000-svobodni-mesta-na-mladezhka-trudova-borsa-v-Burgas-548108
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.