Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пътната отсечка Малко Търново – Граматиково – Царево била опасна за пътуване
Автор: Екип Burgas24.bg 15:40 / 16.06.2015Коментари ()1099
Пътната отсечка Малко Търново - Граматиково - Царево е опасна и страшна за пътуване, каза пред журналисти кметът на община Малко Търново, Илиян Янчев. Той ще постави два важни за общината проблема при евентуалната визита на премиера Бойко Борисов в Малко Търново в четвъртък. По неговите думи, ремонтите не търпят отлагане. Единият е ремонт и откриване и обновен ГКПП, така че той да отговаря на всички изисквания по Шенген като той да не бъде само отворен за туристическия трафик, а и за товарния трафик и за бизнеса. Другият важен въпрос касае пътят Малко Търново - Граматиково - Царево. Отсечката е от 56 км от републиканската пътна мрежа. По неговите думи, в момента отсечката е опасна и страшна за пътуване.

"Това е най-меката връзка планина - море. Това е път, който наистина минава през сърцето на Странджа", заяви кметът на общината. По неговите думи, природните и културни забележителности в момента са недостъпни, заради лошото състояние на пътя.

"Тези два проекта са единствено и само от волята и желанието на правителството и на държавата", заяви Янчев.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Putnata-otsechka-Malko-Turnovo-Gramatikovo-Carevo-bila-opasna-za-putuvane-563941
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.