Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежи нападнаха с камъни тийнейджъри край автогарата в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 10:50 / 03.08.2015Коментари ()1103
© Burgas24.bg
На 01.08., в Районно управление - Несебър, е получено съобщение от двама софиянци / на възраст 16 и 18 години/ и 18-годишно момиче от Монтана за това, че 15.10 ч. на същата дата в района на автогарата в Слънчев бряг и хотел «Тристан», са нападнати от няколко непознати младежи, които след замеряне с камъни и подръчни материали, им отнели два сака с дрехи и мобилен телефон.

Извършителите на деянието своевременно са издирени по описание от служители на Районно управление - Несебър. Установено е, че това са: 21-годишният Б.Р., 23 год. Р.Р., 22 год. А.М., 16-годишният А.Р., 17 год. С.З. / всички от София/ и 24-годишният С.И. от с. Фотиново, общ. Кирково, всички криминално проявени, които в различна степен на съучастие осъществили грабежа на двата сака с дрехи и мобилния телефон. Част от вещите са намерени и иззети от хотелска стая в Слънчев бряг.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на групата продължава от служители на Районно управление - Несебър.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Mladezhi-napadnaha-s-kamuni-tiineidzhuri-krai-avtogarata-v-Slunchev-bryag-573951
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.