Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Павлова: Ще бъдем безкомпромисни към системните нарушители на плажовете
Автор: Екип Burgas24.bg 14:56 / 19.09.2015Коментари ()1331
© Burgas24.bg
"Тази година сме безкомпромисни към концесионерите и наемателите на плажовете от гледна точка на това да се осигури необходимата свободната зона и медицинско оборудване. Сумата от глобите до момента надвишава 400 хил. лв. Извършени са над 220 проверки по всички плажове и всички нарушители са предупредени". Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова на брифинг във Варна.

"Със сигурност ще предложа на Министерски съвет 3 договора да бъдат развалени, поради системно неизпълнение на задълженията по тях", заяви Павлова и допълни, че след анализа, който предстои да бъде извършен с приключването на сезона, предложенията за прекратяване на договори могат да се окажат и повече. Министър Павлова заяви, че през новия сезон се планува увеличение на броя на стопанисваните плажове и обясни, че според предвиждана промяна в методологията при избор на стопанин, предимство ще имат тези кандидати, които предлагат безплатни чадъри и шезлонги за плажуващите .



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Pavlova-Shte-budem-bezkompromisni-kum-sistemnite-narushiteli-na-plazhovete-584050
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.