Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В експо център "Флора" стартира второто издание на "Езикова борса Бургас 2015“
Автор: Екип Burgas24.bg 13:55 / 24.09.2015Коментари ()1158
©
Днес до 20.00 часа в експо център "Флора" ще се проведе второто издание на "Езикова борса".

Тя ще даде възможност да се запознаете с голямото разнообразие от езикови курсове, предлагани от езикови центрове и училища от Бургас, сред които Smart Academy, Езиков център "Мисис Бийн", Училище за чужди езици "Фарос", "Дарби", "Дъ Кул Скул", Езикова школа "Лидер", Езикова школа "Тит", "Фохел", "Скилс М", "Интеграл образователни програми", Британски културен център, Езиков център "Words", Училища за чужди езици "Александър", Чуждоезиков център "Браво".

Целта е да се предостави полезна информация на ученици, студенти и техните родители, свързана с условията и възможностите, предлагани от образователни центрове и школи за изучаване на чужди езици.

В еднодневното изложение представителите на над 15 водещи чуждоезикови центрове ще дават информация на всеки желаещ относно различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването, съответната продължителност, цени, промоции и други. Едни от най-интересните езици, по които се предлага обучение, са: латински, норвежки, холандски и хинди.

Допълнително Център за млади таланти гр. Бургас към Фондация "Шанс за децата на България", Общински детски комплекс и център за иновативно обучение "Френе" ще представят извънкласните форми на обучение, в които посредством изкуството децата се научават да общуват, да пеят, да рисуват и най-вече се забавляват. Регионална библиотека "Пейо Яворов" ще представят своя фонд от книги на чужди езици.

Събитието, посветено на Европейския ден на езиците - 26 септември и се организира от Младежки културен център и експозиционен център "Флора" Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/V-ekspo-centur-Flora-startira-vtoroto-izdanie-na-Ezikova-borsa-Burgas-2015-584937
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.