Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Димитър Николов с коледен жест към децата от Центровете за настаняване от семеен тип
Автор: Екип Burgas24.bg 16:01 / 25.12.2015Коментари ()972
©
Децата получиха подаръци от Дядо Коледа в лицето на г-н Димитър Николов, който мина през всеки един от Центровете за настаняване на деца от семеен тип и персонално раздаде на всяко дете желания от него подарък. Това каза Мая Казанджиева, директор на Общинската дирекция по социални дейности- Бургас. По нейните думи, децата, които са без увреждания ще посрещнат празниците заедно със своите съученици.

"Децата написаха писмо до Дядо Коледа, чрез колегите. Всяко със своите желания и с възможностите, които има да ги изрече", каза още Казанджиева. Тя посочи, че неправителствени организации и дамски клубове също са направили дарения за децата от Центровете за настаняване от семеен тип. 

"Благодарна съм на всички тези хора. Те се допитваха спазвахме процедурата, така че да е напълно законно съобразна", обясни тя. Казанджиева допълни, че дарителите се съобразяват с това, какво могат да поемат децата. "Децата с увреждания са със специален хранителен режим, не за всички деца е препоръчително шоколадови изделия, така че се съобразяваме и с това", разясни директора.


Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dimitur-Nikolov-s-koleden-zhest-kum-decata-ot-Centrovete-za-nastanyavane-ot-semeen-tip-606290
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.