Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлийка: Заради тази ръжда ли не работят фонтаните на "Тройката"?
Автор: Екип Burgas24.bg 11:28 / 21.06.2016Коментари ()5993
Читателка изпрати до редакцията на Burgas24.bg снимки, от които се вижда как ръжда е обхванала елементи на фонтана на площад "Тройката". Тя предполага, че предстоящата им подмяна е причината в жегите той да не работи.

Ето какво пише до медията Соня:

"Лятото дойде, а фонтанът на "Тройката" така и не работи. Чудя се дали причината е в предстоящ ремонт за смяна на тези ръждясали елементи, които вадят очи. А предвид това, че се поставят на фонтан - не трябваше ли да са неръждаеми?", пише нашата читателка.

Припомняме, че въпросният фонтан претъпя безброй ремонти след откриване на площада. При един от последните бе изграден отводнителен канал, който инженерите явно бяха счели, че не е необходимо да има. Без него водата се стичаше извън неговия обсег. Това бе освен неестетично, но криеше и опасност от подхлъзване на пешеходци.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliika-Zaradi-tazi-ruzhda-li-ne-rabotyat-fontanite-na-Troikata--649630
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.