Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мутри налетяха да бият велосипедист заради засичане, но развързката бе шокираща
Автор: Екип Burgas24.bg 11:46 / 24.07.2016Коментари ()2522
©
Истински екшън успя да заснеме случаен минувач в Москва, а видеото се превърна в абсолютен хит. Велосипедист засича без да иска луксозен джип "Порше Кайен". Оттам изскачат няколко мутри, които налитат да го "превъзпитават", подобно на случая в София с хората на Ториното. Руските мутри (впоследствие се оказаха с кавказки произход) обаче нямаха късмета на българските им събратя, пише "Блиц".

Заради спряния от тях джип насред улица "Липецкая", се оформя задръстване, а непосредствено зад тях спира друг джип "Тойота". Една от мутрите се приближава с очевидното намерение да превъзпита и тези от джипа. В същия момент обаче от микробус със затъмнени стъкла зад тойотата изскачат няколко души с къси десантни автомати. За секунди мутрите са неутрализирани и напъхани в автобуса, а един от тези с автоматите се качва на поршето и го подкарва. Трите коли изчезват в неизвестна посока.

Впоследствие става ясно, че мутрите са имали лошия късмет да се натъкнат на кортежа на съпруга на известната руска актриса и телевизионна водеща Ксения Бородина. Какво е съдбата на кавказките мутри и поршето им обаче не е известно.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Mutri-naletyaha-da-biyat-velosipedist-zaradi-zasichane-no-razvurzkata-be-shokirashta-657769
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.