Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Командоси в Бургас обединени срещу младежката агресия
Автор: Екип Burgas24.bg 12:31 / 31.07.2016Коментари ()1106
©
Кръгла маса за младежката престъпност се проведе в Бургас. Съюзът на българските командоси - Бургас, Мобилна група Буря 2/08 беше организатор на събитието. Специални участници в събитието бяха представители на МВР в Бургас.

Командоси се включиха в обсъждане на проблемите с престъпността сред подрастващите.

"Днес, агресията се формира сред младите хора още в най-ранна възраст. Училището е мястото, където децата провокират агресивно състояние и точно тук ние сме се насочили. Командосите имаме за цел да противодействието на младежката престъпност чрез различно лостове. Един от тях е насърчаване на младежи към спорт" каза Йорданка Лазаринова, командир на Мобилна група Буря 2/08 - Бургас.

От дискусията провела се на кръглата маса командосите оформиха като резултат начертаване на национален план за взаимопомощ със структурите на МВР и стартиране на кампании.

Командосите набелязаха и други приоритети на действие: необходимостта от изграждане на мобилни групи по райони за действие при кризисни ситуации, участие в академии за обучение и насърчаване на децата към спортни занимания.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Komandosi-v-Burgas-obedineni-sreshtu-mladezhkata-agresiya-659675
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.