Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Рокери от цялата страна пак се вдигат на протест
Автор: Екип Burgas24.bg 11:06 / 18.08.2016Коментари ()1307
© Burgas24.bg
Мотористи отново се стягат за национален протест. Те ще се съберат днес в 19 часа пред съдебните палати в градовете в цялата страна. Бургаските рокери също ще се включат в него, научи Burgas24.bg.

Протестът се организира в социалните мрежи, той е мирен и не е политически обвързан.

"Национален протест срещу пороците в съдебната ни система! Това НЕ е протест на мотористите! Това е протест на ХОРАТА! Без значение дали сме мотористи, автомобилисти, трактористи, пешеходци.

Протест на и за всички, на които им е омръзнало от неработещата ни съдебната система и всички, които искат справедливост!

Всички, загинали по пътищата ни, НЕ са статистика! Те имат близки, семейства. Те имат ЛИЦА!

Да спрем да се делим и да се обединим! Да се обединим в името на обективно правосъдие, спазване на законите и адекватни наказания за виновните.

Искаме морал и справедливост в съдебната система! Очакваме оставката на съдия Николова по конкретния случай с убитите Бойко и Таня - за нейното решение за "домашен арест", което допусна виновният да се укрие. Очакваме изявление от съда и отговорните институции кой ще поеме отговорност за укриването на Фарук Бекташ, както и за всички случаи на безнаказаност при десетките подобни ситуации.

След като законът позволява тази безнаказаност, то следва той да бъде променен!

Това НЕ Е протест на мотористите! Това НЕ Е политически протест! Това Е МИРЕН протест на ХОРА!", пишат организаторите.

Те зоват всички, които са загубили някого на пътя, всички, които са съпричастни и всички, които искат справедливост и адекватно работеща съдебна система, да се съберат днес от 19.00 ч. пред съдебните палати в различните градове на страната.



Още по темата: общо новини по темата: 3
18.08.2016 »
10.08.2016 »
10.08.2016 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Rokeri-ot-cyalata-strana-pak-se-vdigat-na-protest-663940
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.