Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Четиридневна акция срещу пияни шофьори планират от Пътна полиция
Автор: Екип Burgas24.bg 15:43 / 03.09.2016Коментари ()1347
© Burgas24.bg
От 22.00 часа днес до 02.00 часа на 6 септември е планирана поредна превантивна акция, в която пътните полицаи ще следят и ще проверяват водачите за шофиране след употреба на алкохол или без да притежават свидетелство за правоуправление, съобщават от вътрешното министерство.

Трафикът и по трите магистрали в страната е усилен. По информация на ГД "Национална полиция" в района на тунел Витиня на автомагистрала "Хемус" се е образувала тапа заради извършващите се там ремонти и пренасочването на двупосочно движение в едната от тръбите на тунела. Интензивен е трафикът и към граничните пунктове - Кулата и Маказа. Към Бургас движението също е натоварено, в началото на града се е образувала колона, изпратени са допълнителни мобилни екипи на пътна полиция.

ГД "Национална полиция" призовава водачите да подават сигнали в полицията или на тел. 112 при затруднение на движението по пътищата. Тази информация ще е полезна за по-бърза реакция от страна на пътна полиция и вземане на допълнителни мерки за предотвратяването на образуване на нежелани колони от изчакващи автомобили. Полицията напомня на водачите да шофират с максимално внимание, съобразена с пътната обстановка скорост и да се съобразяват с въведените временни сигнализации на пътя.

Източник: в. Труд



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Chetiridnevna-akciya-sreshtu-piyani-shofyori-planirat-ot-Putna-policiya-667542
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.