Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съдят мъж, разпространявал хероин, използвайки малолетно момче
Автор: Екип Burgas24.bg 15:31 / 13.09.2016Коментари ()978
© Burgas24.bg
Окръжна прокуратура-Сливен внесе обвинителен акт и предаде на съд Илия И.. Той е подсъдим за това, че на 2 февруари 2016 в Нова Загора, при условията на посредствено извършителство чрез малолетно момче, държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество - 0,901 гр. хероин с концентрация на активно действащия компонент диацетилморфин 39 % на обща стойност 81, 09 лв.

На 2 февруари вечерта Илия И. решил да излезе от дома си и да продава наркотици на лица от квартала. За целта взел в себе си 52 бр. саморъчно изработени хартиени пакетчета съдържащи хероин и излязъл на улицата. Там забелязал играещи деца и извикал при себе си малолетно момче. Ударил го по рамото и го накарал да скрие полиетиленовия плик с пакетчетата наркотик в чорапа си. Обяснил му, че ще изважда пакетчета с наркотик и ще го дава на други лице от квартала, когато той -Илия И.му каже. Хванал го за ръката и двамата се отправили към училището.

В района на училището двамата били задържани от служители на полицията и отведени в сградата на РУ на МВР - Нова Загора. Там момчето предало полиетиленовата торбичка с намиращите се в нея 52 пакетчета хартиени пликчета с наркотично вещество.

Окръжен съд-Сливен е насрочил заседанието си на 30.09.2016г.

 



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Sudyat-muzh-razprostranyaval-heroin-izpolzvaiki-maloletno-momche-669604
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.