Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлии отрупаха с родолюбиви послания шатрата на ГЕРБ
Автор: Екип Burgas24.bg 13:12 / 29.10.2016Коментари ()2577
Поредната любопитна инициатива организира МГЕРБ - Бургас. Младежите от организацията дадоха възможност на бургазлии да споделят защо обичат страната ни. За минути специалното табло, във формата на контурите на България, разположено в предизборната шатра на ГЕРБ до Часовника, бе запълнено с родолюбиви послания.

"Идеята на инициативата е да покажем, че обичаме държавата, в която живеем, че имаме мнение и се чувстваме отговорни", отбеляза общинският съветник Галя Василева, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Най-вярната социология ще видим на 6-и ноември. Мисля, че разликата между нашия кандидат и втория ще бъде сериозна", това заяви народният представител Димитър Бойчев. 

Той подчерта, че очаква силен резултат в региона на предстоящите избори.

Бойчев заедно с колегата си Дияна Йорданова също се включиха в инициативата "Аз обичам България". Тя е част от предизборната кампания в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. С него от МГЕРБ - Бургас целят да активизират избирателната активност гражданите и най-вече на младите бургазлии.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazlii-otrupaha-s-rodolyubivi-poslaniya-shatrata-na-GERB-679903
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.