Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Живко Табаков: Дясното в България този път ще е от по-силната страна
Автор: Екип Burgas24.bg 12:46 / 03.11.2016Коментари ()1123
С видеопослания граждани отправят своята подкрепа към кандидатпрезидентската двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Видеата ще бъдат качвани в интернет, за да достигнат до младите и активни българи. По този начин Реформаторския блок слага символичен край на предизборната си кампания в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

През последните седмици от движение "България на гражданите" направиха обиколка на малките населени места в Общината. Именно от там се надяват да получат добър резултат на изборите. "Нагласите на хората са много противоречиви. Въпреки това ние считаме, че дясното в България този път ще е от по-силната страна. Надявам се в България да имаме дясно избран президент. Правим всичко възможно той да се казва Трайчо Трайков", сподели впечатленията си от изминалата кампания Живко Табаков, общински съветник от РБ и общински председател на ДБГ-Бургас.

Областния координатор на ДБГ Стоян Грозев даде добра оценка на структурите на партията по общините в Бургаска област за активното участие и работата с много ентусиазъм и хъс в кампанията.

Табаков не подмина темата за предстоящия референдум. Той призова гражданите, независимо каква позиция имат относно зададените въпроси, да упражнят своето право на глас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zhivko-Tabakov-Dyasnoto-v-Bulgariya-tozi-put-shte-e-ot-po-silnata-strana-680975
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.