Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трошка гние от години в "Меден рудник", къде е паякът?
Автор: Екип Burgas24.bg 11:23 / 07.11.2016Коментари ()3208
© Burgas24.bg
Изоставена трошка гние от години в "Меден рудник", напук на все по-оредяващите паркоместа в Бургас. За това сигнализира читател на Burgas24.bg, вдъхновен от последната ни публикация. Сигналите за зарязани таратайки в морския град продължават да валят.

"Има много, ето още един - 5 години стои до бл. 79 в "Меден рудник". Даже общината плаща да обират боклуците и косят тревата около него", пише бургазлията Венцислав Т.

Оказва се обаче, че премахнато на излезли от употреба автомобили е трудна задача.

"За да стартираме процедура за такова МПС, трябва да са минали повече от две години от датата, на която е следвало да премине годишен технически преглед. Ако отговаря на тези критерии, стартираме процедура със залепяне на стикер, с който даваме 14-дневен срок за доброволното му премахване от собственика. Ако в този срок не бъде премахнат, извършваме служебна справка за собственик, пишем писмо до него, с което му даваме още 7 дни да предприеме действия по премахване. Едва след това, ако не изпълни предписанията, вдигаме принудително автомобила", разясниха от Община Бургас за Burgas24.bg.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Troshka-gnie-ot-godini-v-Meden-rudnik-kude-e-payakut-681715
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.