Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Холандец опита да заколи жена в центъра на София
Автор: Екип Burgas24.bg 12:05 / 15.12.2016Коментари ()960
©
С постановление на прокурор при Софийска градска прокуратура е задържан до 72 часа Х. Дейвид (30 г.) с нидерландско гражданство за опит умишлено да умъртви жена в София. Това съобщиха от пресцентъра на Софийска градска прокуратура. 

На 14.12.2016 г. около 05.35 ч. в центъра на столицата на ул. "Гурко" срещу Телефонната палата Дейвид нападнал жената и й нанесъл прободно-порезно нараняване в областта на шията с активно кървене от два кръвоносни съда в засегнатите мускули на шията. 

Пострадалата е и с порезна рана на горната устна, повърхностна порезна рана на дясната буза, счупване на носните кости и други. Полицейски служители видели случилото се пред Телефонната палата и веднага извикали "Спешна помощ". 

Пострадалата жена била откарана в болница "Пирогов", където е направена спешна операция и състоянието й е стабилизирано. Х. Дейвид живее в България, като е с адресна регистрация във Велико Търново. Предстои внасянето в Софийски градски съд искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Holandec-opita-da-zakoli-zhena-v-centura-na-Sofiya-690770
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.