Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наричаха за здраве началниците на районните управления в Бургас и региона
Автор: Екип Burgas24.bg 14:20 / 20.12.2016Коментари ()1573
©
За втора поред година ОДМВР - Бургас посрещна коледарчетата от ЦДГ "Вълшебство", водени лично от Директора на учебното заведение - Катя Мишева. Малчуганите, облечени в характерните за големия християнски празник носии, благопожелаха и наричаха за здраве и берекет началниците на отделните Районни управления в областта, събрали се за традиционното седмично заседание.

Служебни задължения възпрепятстваха Директорът на ОДМВР - Бургас - старши комисар Калоян Калоянов, както и неговия заместник - комисар Владимир Маринов, лично да се включат в коледуването на децата от ЦДГ "Вълшебство", но в качеството си на домакин се прояви началникът на отдел "Криминална полиция" - комисар Емил Павлов, на когото малчуганите пожелаха по-малко работа и повече парички в кесията. Подрастващите изпълниха традиционните за празника народни песни и автентичен коледарски танц по специална хореография, дело на професионалния екип от ЦДГ "Вълшебство".

За приповдигнатото настроение в залата и прекрасните пожелания малчуганите бяха възнаградени с коледни торбички, подсигурени от дългогодишния партньор на ОДМВР - Бургас в различни благотворителни инициативи - "Кох-И-Ноор Хемусмарк" АД. Директорката на ЦДГ "Вълшебство" - Катя Мишева благодари на всички полицейски служители за грижите и професионализма, показвани ежедневно при осигуряване спокойствието и сигурността на гражданите, като пожела коледната магия да ориса света към по-добро и мирно бъдеще, в което децата да се чувстват уверени и щастливи.




Още по темата: общо новини по темата: 128
03.01.2017 »
02.01.2017 »
02.01.2017 »
01.01.2017 »
01.01.2017 »
01.01.2017 »
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Narichaha-za-zdrave-nachalnicite-na-raionnite-upravleniya-v-Burgas-i-regiona-691946
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.