Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Със слънце и без валежи стартира новата година
Автор: Екип Burgas24.bg 14:24 / 31.12.2016Коментари ()911
©
В новогодишната нощ над северозападната половина от страната ще е ясно, със слаб западен вятър. В югоизточната - валежите от сняг постепенно ще спират и след полунощ облачността ще се разкъса, най-късно в крайните югоизточни райони. Вятърът ще отслабва и ще е до умерен от северозапад. Температурите към полунощ ще са между минус 5° и 0°, а минималните ще са от минус 10° до минус 5 °. 

В първият ден от Новата година ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 1° и 6°.

Атмосферното налягане през първият ден от Новата година ще се понижи и ще е близко до средното за януари.

Над планините облачността ще е разкъсана. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Вятърът ще слаб до умерен предимно от запад. Максималните температури, колкото е и температурата на морската вода ще са между 3° и 5°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Sus-slunce-i-bez-valezhi-startira-novata-godina-694475
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.