Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Няма проблеми с електрозахранването в Югоизточна България
Автор: Екип Burgas24.bg 12:45 / 09.01.2017Коментари ()1568
©
Обстановката с електрозахранването в Югоизточна България, обслужвана на от EVN България Електроразпределение, е нормална. С оглед на минусовите температури и евентуално влошаване на времето компанията остава в готовност за реакция в случаи на аварии.

Като допълнителна мярка дружеството няма да извършва планирани ремонтни дейности по електроразпределителната мрежа тази седмица. Такива дейности ще се извършват само в случай на спешна необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

Също така поради невъзможността на отчетниците на компанията през последните дни да стигнат до електромерите на клиенти в планинските райони на засегнатите области, за част от клиентите ще се наложи временна еднократна промяна на редовните графици на отчитане. В резултат за едни клиенти отчитането може да е за по-кратък период от 31 дни, а за други по-дълъг в зависимост от конкретното местоположение на измервателния уред и кога е бил осигурен достъп до него. Целта е при следващото отчитане по редовен график да се възстанови нормалният ритъм на отчет до 31 дни.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Nyama-problemi-s-elektrozahranvaneto-v-Yugoiztochna-Bulgariya-696196
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.